kulturer og religioner

Sider

Sneaky Hemmeligheder Og Skjulte Perler Til Bryllupper

Mange kulturer og religioner har deres egne bryllup traditioner. Nogle par lader duer gå efter de siger deres løfter, mens andre hopper over en kost. Traditionerne synes utallige. Du ønsker måske at indarbejde en af disse traditioner i dit eget bryllup ceremoni, eller måske komme med en af dine egne. Denne artikel vil give dig nogle ideer til forskellige bryllup traditioner.

Hvis du vil have en åben bar ved brylluppet, Sørg for, at der er nogen til at overvåge de mennesker, der drikker, så ingen går over bord. Også, alle, der køber alkohol bør have til at vise identifikation, der skal forkyndes. Dette kan begrænse eventuelle ulykker ved brylluppet.

Vælg dit bryllup dato for at være på en mindeværdig tid i dit liv. For eksempel, Valentinsdag er en romantisk tid til at blive gift og er også en nem dato at huske. En fødselsdag eller anden jubilæum er også et glimrende valg. Dette vil gøre huske datoen lettere, hvis nogen af jer er meget glemsom! Det kan også give dig et tema til at arbejde med som hjerter eller fødselsdag stearinlys.

Hvis du vil være at få gift snart det ville være klogt at beslutte, om det vil være et simpelt bryllup eller et stort bryllup. Under denne kvadrerede væk fra det første øjeblik vil Hjælpecenter og vejlede alle de beslutninger i forbindelse med brylluppet. Dette vil forhindre et virvar af idéer.

Hvis du er en brud, bør du behandle Brudgomsmænd til en professionel barbering og haircut, dagen før brylluppet. Dette vil sikre, at de ser så skarpe som muligt, så alt er æstetisk smuk ved dit bryllup. Korrekt grooming er afgørende for at maksimere udseendet af de vigtige komponenter til dit bryllup.

Hvis du frygter, at folk ikke vil give dig cash Wedding Gaver, som de ikke har en masse penge at give, omfatter en "kasse" på døren til din modtagelse. Gæsterne bliver bedt om i brylluppet invitationer til at bringe deres gave i en umærket kuvert, give dem mulighed for at placere den i kassen anonymt og reducere enhver skyld de måtte føle.

Kig på porteføljer af tidligere arbejde, før leje en makeup artist du overvejer for din bryllupsdag. Er denne stil af make-look attraktivt for dig? Sørg for, at du kan se dig selv iført. Du ønsker ikke at finde dig selv med makeup job, de vil gøre.

Hvis en bryllupskage med en høj pris tag eller højt kalorieindhold ikke appellerer til dig, overveje individuelle mellemstore kager. Nogle speciale bagerier også skib frisk, frugt-påfyldning, ligesom glutenfri muligheder, hvis du ønsker det.

Hvis du vil spare penge på dit bryllup, kan du overveje at lave en cd med dine yndlingssange i stedet for at have en DJ. Prisen på en DJ kan virkelig såre dine lommer og plukke de sange, som du og din ægtefælle gerne kan gøre din dag mere personlig.

Forkæl dig selv eller en anden brud-til-være med en mindeværdig, unikke souvenir: en skulpturelle kage Topper eller papir skulptur af brudens brudekjole. Send i en detaljeret fotografi af brudekjole, og en talentfuld Mixed-Media kunstner vil kopiere det ved hjælp af arkivering lim og syre-fri papir. Skabelsen vil vare i årtier og kan nemt vises i receptionen eller i hjemmet.

Hvis du er en pige af ære eller bedste mand i et bryllup, kan du overveje at skrive din tale før brylluppet. At skulle tænke på, hvad man skal sige på stedet kan give dig forlegenhed og pres. Sørg for at medtage, hvad du kan lide ved de nygifte, og hvad de betyder for dig.

Det er vigtigt at forske i lovene på det sted, du har valgt til en destination bryllup, før du kommer derhen. De kan have et udgangsforbud, eller regler om alkoholforbrug, eller endda licenser, som du skal købe for fotografering eller alkohol salg. Check med en lokal Wedding Planner for at få hjælp.

Overvej at købe bryllup forsikring. Hvis du bruger en masse penge på et bryllup, så bryllup forsikring kan beskytte din investering, hvis eventuelle problemer opstår. For eksempel, en leverandør går Bust eller et bryllup aflysning på grund af bruden eller gommen er syg eller såret på den store dag.

For både brude og grooms, er det vigtigt, at du ikke drikker for meget på dit bryllup reception. Selv om et par drinks er okay, at få drukket vil bare gøre dig ikke huske din dag og kan få dig til at gøre eller sige noget, som du vil senere fortryde.

En af de ting, du kan gøre for at spare en masse penge på dit bryllup er at få et privat værelse på en restaurant. Dette kan være meget billigere end et Hotel balsal og kan også ophøje niveauet af intimitet. Dette alternativ for modtagelse steder kan forbedre dit bryllup og appellere til dit budget.

Bruden behov for at vælge en stærk personlighed til at være hendes tjenestepige eller oldfrue. Denne person skal være i stand til at uddelegere ansvar og gøre bruden føler sig rolig, hvis hun er stresset. Picking en ven med nogen rygrad at være en tjenestepige eller oldfrue af ære er bare at gøre bruden ulykkelig.

Når du planlægger dit bryllup, bør du vælge en placering, der vil gøre brylluppet mindeværdige og specielt for dig. Du behøver ikke nødvendigvis at holde dit bryllup i en kirke som alle andre. Du kan vælge at have en strand bryllup, et bryllup på en klippe med udsigt over havet, eller et bryllup lige i din baghave. Vælg et sted, der vil gøre begivenheden føler, at meget mere speciel, og ser godt ud i billeder!

Som nævnt i begyndelsen af artiklen, mange kulturer og religioner har deres egne bryllup traditioner. Mange af disse traditioner går langt tilbage i historien, selv om nogle er nyere. Forhåbentlig har denne artikel givet dig nogle ideer til dit eget bryllup, så du og din elskede kan indarbejde noget særligt og unikt i din ceremoni.

Kommentarer

Populære opslag